NJOFTIME

Njoftim për punë praktike për studentët e Juridikut dhe Ekonomikut

Ftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, që të aplikojnë për punë praktike në administratën e Fakultetit Juridik dhe të Fakultetit të Edukimit.
Lexo më shumë

Njoftim për punë praktike për studentët e Juridikut

Njoftohen studentët e vitit të tretë dhe të katërt të Fakultetit Juridik se, Organizata jo-qeveritare “National Center for State Courts (NCSC)”, ofron mundësi për punë praktike me pagesë për 5 studentë të fakulteteve juridike të akredituara në Kosovë, nga një student për secilin nga rajonet: Prishtinës, Prizrenit, Mitrovicës, Pejës dhe Gjilanit.  Mundësia për punë praktike është e hapur në kuadër të Programit “Drejtësia ka rëndësi” dhe puna realizohet në zyret e organizatave jo-qeveritare partnere të programit. Kohëzgjatja e punës është dy (2) muaj, me mundësi vazhdimi deri në gjashtë (6) muaj.
Lexo më shumë

Mirënjohje për studentët që zunë vendin e parë në garën për gjykim të simuluar

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, dhe dekani i Fakultetit Juridik, Agron Beka, kanë ndarë mirënjohje për grupin e studentëve që kanë zënë vendin e parë  në garën për gjykim të simuluar.…

Lexo më shumë

Të premten (15 qershor 2018) – ditë pushimi për nder të Fitër Bajramit

Njoftohen studentët. mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini", se për nder të Fitër Bajramit të premten (15 qershor 2018) do të jetë ditë pushimi.

Lexo më shumë