NJOFTIME

Programi “Kërko drejtësi” – thirrje për aplikim

Programi “Kërko Drejtësi” në bashkëpunim me Odën e Avokatëve dhe Fakultetin Juridik të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, fton studentët që të aplikojnë për të qenë pjesë e Klinikës Juridike Penale me raste reale.
Lexo më shumë

Marrëveshje për themelimin e Klinikës Juridike Penale

Me qëllim të rritjes së cilësisë së arsimit juridik duke zgjeruar disponueshmërinë e trajnimit për shkathtësi praktike, është nënshkruar të premten një Marrëveshje Mirëkuptimi ndërmjet Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, përkatësisht Fakultetit Juridik, programit “Kërko Drejtësi” dhe Odës së Avokatëve të Kosovës. Në kuadër të kësaj marrëveshje të nënshkruar nga rektori, Alush Musaj, mandej Edona Ahmetaj nga programi “Kërko drejtësi” si dhe Vehbi Beqiri nga Oda e Avokatëve, planifikohet të themelohet Klinika Juridike Penale me raste reale.
Lexo më shumë

Ftesë nga Federata e Sporteve Universitare të Kosovës

Të nderuar, Federata e Sporteve Universitare të Kosovës(FSUNK), ju fton të jeni pjesëmarrës në turniret sportive të organizuara për studentët tanë për nder të festës së 28 Nëntorit. Turniret do të zhvillohen në sportin e Futsallit për meshkuj dhe Volejbollit për femra. Ju si Universitet/Kolegj e keni mundësinë të përfaqësoheni në të dyja kategoritë dhe të garoni me të gjitha ekipet e tjera përfaqësuese të të gjitha Universiteteve dhe Kolegjeve të Kosovë.
Lexo më shumë

Njoftim për paraqitjen e provimeve në afatin e tetorit

Të nderuar studentë, në afatin e tetorit mund t'i paraqitni nga dy provime dhe këtë mund ta bëni prej 10 tetor - 15 tetor 2017.

Lexo më shumë