NJOFTIME

Ministrja Hoxha mbajti ligjëratë para studentëve të Fakultetit Juridik

Ministrja e Drejtësisë e Republikës së Kosovës, Dhurata Hoxha, ka mbajtur të martën një ligjëratë para studentëve të Fakultetit Juridik të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë. Ajo ka folur për rëndësinë e sundimit të ligjit si dhe për të drejtën e grave në trashëgimi pronësore.
Lexo më shumë

“Model European Union” edhe në Kosovë

"Model European Union Kosovo", është simulimi origjinal i procesit legjislativ të Bashkimit Evropian të organizuar nga Instituti "iCHAT" dhe "BETA". Ky format është një simulim autentik i procesit të vendim-marrjes së BE-së, konferenca çdo vit mbledhë rreth 150 të rinj nga mbarë bota.
Lexo më shumë

Studentët e Fakultetit Juridik vizituan Agjencinë e Kosovës për Forenzikë

Një grup studentësh të vitit të dytë nga Fakulteti Juridik i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, kanë vizituar Agjencinë e Kosovës për Forenzikë. Kjo është vlerësuar si një mundësi e mirë për studentët që edhe…

Lexo më shumë

Orari i ligjëratave për semestrin veror 2016/17

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave për semestrin veror 2016/17 në Fakultetin Juridik.
Lexo më shumë