NJOFTIME

Provimet për afatin e shtatorit mund të paraqiten prej 18 – 29 korrik 2017

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, se provimet për afatin e shtatorit (bachelor dhe master), mund t’i  paraqesin prej 18 deri më 29 korrik 2017. Studentët nuk mund t’i paraqesin provimet e vitit…

Lexo më shumë

Koha dhe sallat për mbajtjen e provimit pranues për kandidatët në Fakultetin Juridik

Lista e kandidatëve për provim pranues në Fakultetin Juridik, koha dhe sallat për mbajtjen e provimit.
Lexo më shumë

Studentët mund të paraqesin provimet për afatin e qershorit edhe të premten (9 qershor 2017)

Njoftohen studentët se është hapur për 24 orë SEMS-i për të paraqitur provimet në afatin e qershorit. Këtë mund ta bëjnë të gjithë të interesuarit gjatë ditës së premte (9 qershor 2017). Studentët nuk mund…

Lexo më shumë

Njoftim për orarin e mbajtes së provimit “Gjuhë angleze II” dhe ” E drejta kushtetuese”

Të nderuar studentë njoftoheni se provimi nga lënda "Gjuhë Angleze II" do të mbahet më 17.06.2017, në ora 13:00, ndërsa provimi nga lënda "E drejta kushtetuese" do të mbahet më 17.06.2017, në ora 11:00.
Lexo më shumë