NJOFTIME

Ekspertë zviceranë të noterisë ligjëruan para studentëve të Juridikut

Studentët e Fakultetit Juridik në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, kanë pasur rastin të dëgjojnë të hënën një ligjëratë për shërbimin noterial në Kosovë dhe në Evropë nga ekspertë zviceranë të kësaj fushe. Para tyre kanë ligjëruar Michael Merlot dhe Roland Niklaus, udhëheqës të Unionit Ndërkombëtar të Noterëve.
Lexo më shumë

Shpërndahet komentari i Kushtetutës

Në Fakultetin Juridik të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, janë shpërndarë botimet e komentarit të Kushtetutës dhe disa ligjeve të Republikës së Kosovës. Këto botime janë financuar nga GIZ-i.

Lexo më shumë

Orari i provimeve të prillit

Orari i provimeve për afatin e prillit në Fakultetin Juridik.
Lexo më shumë

Të hënën (17 prill 2017) – ditë pushimi për nder të Pashkëve Katolike

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, se të hënën (17 prill 2017) është ditë pushimi për nder të Festës së Pashkëve Katolike.

Lexo më shumë