NJOFTIME

Për studentët e vitit të dytë ka ndryshuar orari i provimeve

Njoftohen studentët e vitit të dytë që orari i provimeve ka ndryshuar për lëndët në vijim: 1. E drejta penale mbahet më 29 Janar 2016, në ora 11:00 2. E drejta romake mbahet më 12…

Lexo më shumë

Rezultatet nga “Sociologjia juridike”

Studentët, të cilët e kanë kaluar testimin e dytë dhe notat përfundimtare nga “Sociologjia juridike”, mbajtur më 08.01.2016
Lexo më shumë

Njoftim për hapjen e SEMS-it për paraqitjen e provimeve për afatin e janarit-shkurtit

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) dhe ata të Universitetit të Prishtinës (UP-së) në Mitrovicë (Fakultetit të FGJT-së dhe FSHA-së) se nga data 29.12.2015 deri më 12.01.2016 do të jetë i hapur…

Lexo më shumë

Më 30 dhjetor do të hapet SEMS-i për regjistrimin e semestrit dimëror për studentët e UP-së në Mitrovicë

Njoftohen studentët e Universitetit të Prishtinës në Mitrovicë ( Fakultetit të FGJT-së dhe FSHA-së), se me datë 30.12.2015 nga ora  08.00 - 16.00 do të jetë i hapur SEMS për regjistrim të semestrit dimëror të vitit akademik 2015/16.…

Lexo më shumë