NJOFTIME

Orari i provimeve të prillit

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e prillit në Fakultetin Juridik.
Lexo më shumë

Provimet për afatin e prillit mund të paraqiten prej 31.03. 2016 – 08.04.2016

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) se në afatin e prillit kanë të drejtë t’i paraqesin nga dy provime. Paraqitja e provimeve fillon prej 31 mars 2016 e deri më 8 prill…

Lexo më shumë

Afat shtesë për regjistrimin e semestrit veror

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) për hapjen e një afati shtesë për regjistrim të semestrit veror të vitit akademik 20015/16. Afati shtesë fillon më 07 mars dhe vazhdon deri më 11…

Lexo më shumë

Afati për regjistrimin e semestrit veror të vitit akademik 2015/16

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", se regjistrimi i semestrit veror për vitin akademik 2015-2016 fillon nga  22.02.2016 dhe vazhdon deri më 29 02.2016, ora 16:00. Pas datës 29 02.2016, nuk mund të…

Lexo më shumë