NJOFTIME

Orari i provimeve për afatin e Tetorit 2015

Orari i provimeve për afatin e Tetorit 2015 është caktuar si vijon në tabelën e mëposhtme; Çdo student ka të drejtë t’i paraqes më së shumti 2 (dy) provime.
Lexo më shumë

Orari mësimor për vitin e parë 2015/2016

UNIVERSITETI I MITROVICЁS ‘’ISA BOLETINI’’ FAKULTETI JURIDIK
Lexo më shumë

Rezultatet e provimeve pranuese të kandidatëve për vitin akademik 2015-2016

Rezultatet e provimeve pranuese të kandidatëve në Fakultetin Juridik
Lexo më shumë

Lista kandidatëve sipas sallave dhe kohës së mbajtjes së provimit pranues ne UMIB

Provimi pranues mbahet me 21.07.2015. Lista kandidatëve sipas sallave dhe kohës së mbajtjes së provimit pranues ne Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini" ipet në viji: Fakulteti i Gjeoshkencave, Fakultetiti Teknologjisë Ushqimore dhe Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike provimet pranuese i mbajnë në A1 , ora 9:00 për kandidatët që nuk e kanë provimin e maturës.
Lexo më shumë