FTESË PËR PESËMARRJE NË SESIONIN INFORMUES NGA ZYRA ERASMUS+

 Ju njoftojmë se me datë 13 janar  2017( E premte), Zyra Erasmus+ në Kosovë do të mbaj sesion informues në Universitetin e Mitrovicës”Isa Boletini”.

Sesionet do të jenë te ndara, njëri për studentët, kurse tjetri per stafin akademik dhe administrativ.

Sesioni per stafin me fillim nga ora 14:00(E premte 13 janar)  në sallën SO1.

Sesioni per student me fillim nga ora 15:00(E premte 13 janar)   në sallën SO1.

Ky aktivitet ka për qëllim shpërndajen e informatave për rregullat dhe procedurat e aplikimit në Programin Erasmus+.