Ftesë për tryezë ku diskutohet për MSA-në

Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) me seli në Prishtinë, organizon tryezë të rrumbullakët me temë:  “Ngritja e Vetëdijes Publike rreth Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit dhe Liberalizimit të Vizave”.  Data e tryezës është: 25 nëntor 2016 duke filluar nga ora 10:30 në hotelin Palace në Mitrovicë.

Të gjithë ata që dëshirojnë të ndjekin konferencën duhet të dërgojnë një e-mail për regjistrim në e-mailin: [email protected] Një e-mail konfirmues për pjesëmarrjen u kthehet të interesuarve brenda 24 orëve pas paraqitjes së interesimit.

Agjenda e tryezës:

Kliko këtu: agjenda-e-tryezes-se-rrumbullaket-mitrovica