[wpml_language_selector_widget]
         
Asistentët E FTU-së Mbajnë Ligjëratë Për Studentët E Van Hall Larenstein University Of Applied Sciences

Asistentët e FTU-së mbajnë ligjëratë për studentët e Van Hall Larenstein University of Applied Sciences

Në kuadër të programit Erasmus + për shkëmbimin e stafit akademik, dy asistentë, Bahtir Hyseni dhe Arbër Hyseni nga Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore qëndruan për një javë në Van Hall Larenstein University of Applied Sciences.…

Lexo më shumë
Urimi I Rektorit Musaj Për Fitër Bajram

Urimi i rektorit Musaj për Fitër Bajram

Të nderuar studentë, mësimdhënës dhe punëtorë të administratës të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”  dhe të gjithë ju qytetarë të besimit islam në Republikën e Kosovës. Më lejoni që në emër timin personal dhe në…

Lexo më shumë
Programi I Bursave I Qeverisë Japoneze Për Studentë Dhe Të Diplomuar

Programi i bursave i qeverisë Japoneze për studentë dhe të diplomuar

Ministria e Arsimit, Kultures, Shkencës dhe Teknologjisë (MEXT) ofron bursa për studentët e nivelit të diplomuar për studime në Universitetet e Japonisë: KUSHTI: Studentët hulumtues: 2 vite nga Prill 2019 deri në Mars 2021 ose 1 dhe…

Lexo më shumë
Mirënjohje Për  Studentët Që Kanë Zënë Vendin E Parë Në Garën Për Gjykim Të Simuluar

Mirënjohje për studentët që kanë zënë vendin e parë në garën për gjykim të simuluar

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj dhe kryesuesi i Këshillit Drejtues, Ali Topalli, kanë pritur të enjten në takim profesorët, Islam Qerimi e Xhemajl Veliqi,  si dhe grupin e studentëve të Fakultetit…

Lexo më shumë