U mbajt sesioni informues për mundësitë e bashkëpunimit në kuadër të “Erasmus+”

  Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë do të intesifikoj bashkëpunimin me programin "Erasmus+", në mënyrë që studentët dhe mësimdhënsit të përfitojnë nga projektet e përbashkëta.  Për këtë u dakorduan rektori, Alush Musaj dhe koordinatorja e…

Lexo më shumë

Rektori Musaj, jua uron 28 Nëntorin – Ditën e Flamurit

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, ua uron 28 Nëntorin – Ditën e Flamurit, studentëve, mësimdhënësve, punëtorëve të administratës së Universitetit dhe gjithë shqiptarëve kudo që janë. Ai uron gjithashtu për ditëlindjen…

Lexo më shumë

U mbajt konferenca shkencore ndërkombëtare “Good Society – A Multidimensional Approach”

 Kjo konferencë u bë e mundur nën organizimin e Institutit Shqiptar të Sociologjisë (AIS), International Sociological Association (ISA), Universiteti të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), dhe universiteteve të tjera partnere në Kosovë dhe rajon. Konferenca i…

Lexo më shumë

Kampusi i ri universitar në Mitrovicë pritet të jetë gati në mars 2018

Kampusi i ri universitar në Mitrovicë pritet të jetë gati për studentët në mars të vitit të ardhshëm, respektvisht në 5-vjetorin e themelimit të Universitetit “Isa Boletini”. Ministri i Administratës Publike, Mahir Jagxhillar dhe rektori,…

Lexo më shumë