Kërkesa E Konferencës Së Rektorëve Për Veprime Urgjente Në Mbrojtjen E Sistemit Të Arsimit Të Lartë Publik Nga Degradimi

Kërkesa e konferencës së rektorëve për veprime urgjente në mbrojtjen e sistemit të arsimit të lartë publik nga degradimi

Konferenca e Rektorëve e Universiteteve Publike të Republikës së Kosovës, në mbledhjen e mbajtur me datë 28 janar 2019, ku morën pjesë gjashtë (6) rektorë të Universiteteve Publike, shqyrtoi gjendjen në universitete publike si pjesë…

Lexo më shumë
UMIB Ngritet Për 4 Mijë Vende Në Listën E Rangimit Në Mesin E 29 Mijë Universiteteve Botërore

UMIB ngritet për 4 mijë vende në listën e rangimit në mesin e 29 mijë universiteteve botërore

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) është ngritur për 4 mijë vende në ranglistën e institucioneve të arsimit të lartë në botë në përditësimin e fundit  të  të publikuar nga Webometrics (Spanish National Research Council).…

Lexo më shumë
Kërkesa E Konferencës Së Rektorëve Për Veprime Urgjente Dhe Konkrete

Kërkesa e konferencës së rektorëve për veprime urgjente dhe konkrete

KËRKESA E KONFERENCËS SË REKTORËVE PËR VEPRIME URGJENTE DHE KONKRETE NDAJ ANËTARËVE TË KËSHILLIT SHTETËROR PËR CILËSI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS, DREJTUAR ORGANEVE KOMPETENTE PËR VENDIMMARRJE Konferenca e Rektorëve e Universiteteve Publike të Republikës së…

Lexo më shumë
Menaxhmenti Respekton Grevën E Punëtorëve Në UMIB

Menaxhmenti respekton grevën e punëtorëve në UMIB

Menaxhmenti i Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", respekton grevën e punëtorëve në këtë institucion, të organizuar nga SBASHK-u. Drejtuesit e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", e shprehën këtë qëndrim në një takim me sindikalistët e punëtorëve…

Lexo më shumë