Rektori Musaj jua uron 17 Shkurtin – Ditën e Pavarësisë së Kosovës

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, jua uron 17 Shkurtin - nëntë vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, studentëve, stafit akademik, punëtorëve të administratës dhe gjithë qytetarëve të Kosovës. Rektori Musaj, vlerëson…

Lexo më shumë

Gjashtë studentë mitrovicas marrin pjesë në një garë në Universitetin e Harvardit

Gjashtë studentë të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë,  së bashku me një grup të studentëve nga Universiteti i Prishtinës, do ta përfaqësojnë Kosovën në garën prestigjioze “Harvard Model United Nations”. Grupin e studentëve që do…

Lexo më shumë

U mbajt debat me studentë për transparencën dhe llogaridhënien në politikë

Organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) me mbështetje të Ambasadës Britanike në Prishtinë, u mbajt të martën në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë një  debat publik në kuadër të projektit “Fuqizimi i votuesve të…

Lexo më shumë

Rektori Musaj jua uron festat e fundvitit

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, jua uron festat e fundvitit të gjithë studentëve, mësimdhënësve, stafit administrativ dhe gjithë qytetarëve të Kosovës. Rektori Musaj, përgëzon studentët për të arriturat e tyre, duke bërë…

Lexo më shumë