Sesion Informues Për Programin Global UGRAD

Sesion informues për programin Global UGRAD

Sesioni informues për këtë program për studentët e UMIB-it do organizohet me datën 14 dhjetor nga ora 13:30-14:30 në amfiteatrin e madh A1
Lexo më shumë
Dita Informuese Erasmus+ Në Universitetin E Mitrovicës “Isa Boletini” Më 04 Dhjetor 2018

Dita Informuese Erasmus+ në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” më 04 dhjetor 2018

Njoftohen studentët e Universitetit "Isa Boletini" në Mitrovicë se më 04 dhjetor 2018, në amfiteatrin e madh A1, duke filluar nga ora 10:00, Zyra Erasmus+ në Kosovë planifikon të mbaj nje sesion informues studentët dhe…

Lexo më shumë
Urimi I Rektorit, Alush Musaj, Për Festat E Nëntorit

Urimi i rektorit, Alush Musaj, për Festat e Nëntorit

Të nderuar studentë, mësimdhënës dhe punëtorë të administratës në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”, më lejoni që në emrin tim personal dhe në emër të Universitetit, t’ju uroj 28 Nëntorin - Ditën e Flamurit. Me…

Lexo më shumë
Drejtuesit E Parlamentit Studentor Vizituan Prekazin Dhe Boletinin

Drejtuesit e Parlamentit Studentor vizituan Prekazin dhe Boletinin

Me rastin e 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit, drejtuesit e Parlamentit Studentor të Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, kanë vizituar Kompleksin Përkujtimor “Adem Jashari” në Prekaz si dhe kullat e heroit kombëtar, Isa Boletini,…

Lexo më shumë