Rektori Musaj jua uron festat e fundvitit

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, jua uron festat e fundvitit të gjithë studentëve, mësimdhënësve, stafit administrativ dhe gjithë qytetarëve të Kosovës. Rektori Musaj, përgëzon studentët për të arriturat e tyre, duke bërë…

Lexo më shumë

Rektori Musaj jua uron 28 Nëntorin – Ditën e Flamurit

Rektori i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), Alush Musaj, jua uron gjithë shqiptarëve kudo që jetojnë, 28 Nëntorin - Ditën e Flamurit.  Festën ai ua uron veçanërisht studentëve, stafit akademik dhe punëtorëve të administratës…

Lexo më shumë

Mëtohet thellimi i rolit të studentëve në vendimmarrje

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, ka pritur të martën në takim një delegacion të Unionit të Studentëve të Kosovës, që udhëhiqej nga kryetari, Arben Mehmeti. Në takim u bisedua për vendosjen…

Lexo më shumë

Përfundoi me sukses punëtoria për trajtimin e ujërave të zeza

Ka përfunduar me sukses punëtoria për trajtimin e ujërave të zeza, që është mbajtur në laboratorët e Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore të Universitetit “Isa Boletini”, prej 17-28 tetor 2016. Pjesëmarrësve në u janë ndarë certifikata…

Lexo më shumë