Orari I Provimit Pranues (emrat E Kandidatëve, Ora Dhe Sallat)

Orari i provimit pranues (emrat e kandidatëve, ora dhe sallat)

Këtu mund ta gjeni orarin e provimit pranues në fakultetet e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", që mbahet më 20 korrrik 2016. Në njoftim janë emrat e kandidatëve, ora dhe sallat ku do t'i nënshtrohen provimit.
Lexo më shumë
2027 Kandidatë Kanë Aplikuar Për T’u Regjistruar Në Universitetin E Mitrovicës “Isa Boletini”

2027 kandidatë kanë aplikuar për t’u regjistruar në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”

Në afatin e parë të konkursit për regjistrim në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), kanë aplikuar 2027 kandidatë. Në bazë të konkursit të shpallur në vitin akademik 2016/17 në UMIB, do të pranohen 1460…

Lexo më shumë
Marrëveshje Bashkëpunimi Me Universitetin E Çanakalasë

Marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Çanakalasë

Studentët dhe mësimdhënësit e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), tash e tutje do të kenë në dispozicion për avancimin e  tyre profesional edhe kapacitetet e Universitetit të Çanakalasë nga Turqia. Kjo është bërë e…

Lexo më shumë
Konkurs  Për Pranimin E Studentëve Në Vitin E Parë Të Studimeve Themelore – Bachelor Në Vitin Akademik 2016/2017

Konkurs për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore – bachelor në vitin akademik 2016/2017

Këtu mund ta gjeni konkursin për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore – bachelor në vitin akademik 2016/2017 në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini".
Lexo më shumë