Rektori Musaj, ngushëllon familjen e ish-laborantes në FXM, Kimete Zabërgja

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, ngushëllon familjen dhe farefisin e  ish-punëtorës së Fakultetit Xehetaro-Metalurgjik, Kimete Zabërgja, e cila ka vdekur të mërkurën pas një sëmundje të shkurtër. E ndjera ka punuar…

Lexo më shumë

Mirënjohje për studentët që zunë vendin e parë në garën për gjykim të simuluar

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Alush Musaj, dhe dekani i Fakultetit Juridik, Agron Beka, kanë ndarë mirënjohje për grupin e studentëve që kanë zënë vendin e parë  në garën për gjykim të simuluar.…

Lexo më shumë

Rektori Musaj, jua uron Fitër Bajramin

Rektori i Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, Prof. Asoc. Dr. Alush Musaj, jua uron Fitër Bajramin, studentëve, mësimdhënësve, punëtorëve të administratës dhe të gjithë qytetarëve të besimit islam në Kosovë. Ai uron për shëndet, qetësi shpirtërore dhe…

Lexo më shumë

Diplomon gjenerata e parë e Fakultetit të Edukimit  

Drejtuesit e Fakultetit të Edukimit në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, kanë organizuar të enjten një ceremoni me rastin e diplomimit të gjeneratës së parë të këtij fakulteti. Drejtuesit e Fakultetit i kanë uruar studentët…

Lexo më shumë