Rektori Musaj, Mori Pjesë Në Manifestimin E 50-vjetorit Të Arsimit Të Lartë Në Gjirokastër

Rektori Musaj, mori pjesë në manifestimin e 50-vjetorit të arsimit të lartë në Gjirokastër

Rektori i Universitetit "Isa Boletini" në Mitrovicë, Alush Musaj, ka marrë pjesë në aktivitetet e organizuara nga Universiteti "Eqrem Qabej", me rastin e 50 -vjetorit të themelimit të arsimit të lartë në Gjirokastër. Të pranishëm…

Lexo më shumë
Stafi Dhe Studentët E UMIB-it Marrin Pjesë Në Trajnimin Nën Kuadër Të Erasmus+

Stafi dhe studentët e UMIB-it marrin pjesë në trajnimin nën kuadër të Erasmus+

Stafi dhe studentët e UMIB-it gjegjësisht Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore mbajtën trajnimin me profesorin nga Holanda, Leo Groendijk me titullin: "Biologic wastewater treatment" në kuadër të programit Erasmus +.

Lexo më shumë
U Mbajt Dita Informuese Nga Erasmus+

U mbajt dita informuese nga Erasmus+

Është mbajtur të martën në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, dita informuese nga Zyra “Erasmus+” në Kosovë, ku kanë marrë pjesë një numër i konsiderueshëm i mësimdhënësve dhe studentëve. Zyrtarë të “Erasmus+” kanë prezantuar mundësitë…

Lexo më shumë
Sesion Informues Për Programin Global UGRAD

Sesion informues për programin Global UGRAD

Sesioni informues për këtë program për studentët e UMIB-it do organizohet me datën 14 dhjetor nga ora 13:30-14:30 në amfiteatrin e madh A1
Lexo më shumë