Lajmërim për afatin e Majit, për absolvent

Fakulteti i GJEOSHKENCAVE organizon mbajtjen e dy provimeve për absolventë, në të dy nivelet (Bachelor dhe Master).

Paraqitja e provimeve bëhet nga data 19 deri 23.05.2015. Ndërsa provimet  do mbahen të HËNËN me 25.05.2015 dhe të MËRKURËN me 27.05.2015 prej orës 14.00