Lista e kandidatëve të pranuar në afatin e dytë

Këtu mund ta gjeni listën me kandidatët që janë pranuar për regjistrim në vitin e parë të studimeve (niveli bachelor) në vitin akademik 2016/17 në afatin e dytë në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike.

Kliko këtu: rezultatet-informatike-inxhinierike

Kliko këtu: rezultatet-inxhinieri-ekonomike

Kliko këtu: rezultatet-makineri-prodhuese