Lista e kandidatëve të pranuar në nivelin Master në afatin I dhe II

Bashkangjitur gjeni listën e kandidatëve të pranuar në nivelin Master në Fakultetin e Gjeoshkencave në afatin e parë dhe të dytë.

Kliko këtu