Lista e kandidatëve të pranuar në studimet master

Lista e kandidatëve të pranuar në studimet master në Informatike -Inxhinierike dhe në Teknologji Prodhuese – afati i parë.

Kliko këtu: master_informatike-inxhinierike_2016_2017

Kliko këtu: master_teknologji-prodhuese