Lista e studentëve që kanë përfituar bursat për vitin akademik 2015/16

Këtu mund të gjeni listën e studentëve që kanë përfituar bursat (niveli bachelor dhe master) për vitin akademik 2015/16 në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore.

Kliko këtu: ftu-bachelor049

Kliko këtu: ftu-master050