Lista e studentëve që kanë përfituar bursat për vitin akademik 2015/16

Këtu mund të gjeni listën e studentëve që kanë përfituar bursat (niveli bachelor dhe master) për vitin akademik 2015/16 në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike.

Kliko këtu: fimk-bachelor052

Kliko këtu: fimk-master053