Me 1 dhe 4 janar 2016 është ditë pushimi për Festën e Vitit të Ri 2016

 

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), se me rastin e Festës së Vitit të Ri 2016, të premten (01 janar 2016) dhe të hënën (04 janar 2016) do të jetë ditë pushimi.