Njoftim për mundësi mobiliteti në Universitetin Teknik të Rigas

Concerning the practical matters of the mobility please be informed about the following: 1)      A step…

Më shumë
Universiteti “Isa Boletini” Përfiton Një Projekt Bashkëpunimi Nga “Erasmusplus”

Universiteti “Isa Boletini” përfiton një projekt bashkëpunimi nga “Erasmusplus”

Universiteti “Isa Boletini” në Mitrovicë ka përfituar një projekt duke qenë partner në “Erasmusplus”, për…

Më shumë
Marrëveshje Për Shkëmbim Të Studentëve Dhe Mësimdhënësve Me Universitetin E Bohumit

Marrëveshje për shkëmbim të studentëve dhe mësimdhënësve me Universitetin e Bohumit

Drejtuesit e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë dhe ata të Universitetit të Shkencave të Aplikuara…

Më shumë

FTESË PËR PESËMARRJE NË SESIONIN INFORMUES NGA ZYRA ERASMUS+

 Ju njoftojmë se me datë 13 janar  2017( E premte), Zyra Erasmus+ në Kosovë do…

Më shumë

Thirrje për aplikim në “Harvard National Model United Nations 2017”

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” fton studentët e interesuar që të aplikojnë për pjesëmarrje në konferencën ndërkombëtare studentore “Harvard National Model United Nations 2017” e cila organizohet nga organizatat studentore të Universitetit Harvard në SHBA dhe e cila mbahet në Boston, SHBA në muajin shkurt 2017.
Më shumë

OFERTË PËR MOBILITET

Ju informojmë se thirrja e 3-të për aplikime nën projektin Erasmus Mundus GreenTech WB është…

Më shumë
Prezantohen Mundësitë Që Ofrohen Për Studentët Nga “Erasmusplus”

Prezantohen mundësitë që ofrohen për studentët nga “Erasmusplus”

Zyrtarë nga projekti “Erasmusplus”, kanë prezantuar të martën para studentëve të Universitetit “Isa Boletini” në…

Më shumë

Hapet konkursi për shkëmbim të studentëve në kuadër të projektit “Erasmus Mundus”

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” se në kuadër të projektit “Erasmus Mundus”…

Më shumë

Thirrje për pjesëmarrje në programi ERASMUS+

Për të qenë pjesë e programit ERASMUS+ Universiteti i Mitrovicës „Isa Boletini“, në kuadër të…

Më shumë