[wpml_language_selector_widget]
         
Erasmus+ Office Coordinator Visits UMIB

Erasmus+ Office Coordinator visits UMIB

The Erasmus + Office Coordinator in Kosovo, Jehona Lushaku and the assistant, Blerina Zjaça, visited…

Read more
Rezultatet Preleminare Të Zgjedhjeve Studentore

Rezultatet preleminare të zgjedhjeve studentore

Rezultatet preleminare te zgjedhjeve studentore
Read more
Një Delegacion Nga Zyra  Erasmus+ Në Kosovë Vizitoi UMIB-in

Një delegacion nga Zyra  Erasmus+ në Kosovë vizitoi UMIB-in

Koordinatorja e Zyrës Erasmus+ në Kosovë, Jehona Lushaku dhe asistentja, Blerinë Zjaça, kanë vizituar Universitetin…

Read more
Studentët Po Votojnë Për Parlamentin Studentor Dhe Këshillat E Studentëve

Studentët po votojnë për Parlamentin Studentor dhe Këshillat e Studentëve

Studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), sipas vendimit të Këshillit Drejtues, janë duke…

Read more