NJOFTIM

Njoftohen studentët e vitit të dytë në programin e studimeve: ”Inxhinieri dhe teknologji ushqimore” (niveli i studimeve Bachelor) se, ligjëratat në lëndën: “Mikrobiologjia e përgjithshme” fillojnë të mbahen më 26.05.2016, në ora 10:00.

24.05.2016                                                                   Nga Dekanati