Njoftim

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se administrata e fakultetit do të mbyllet nga data 1 deri më 28 Gusht. Prandaj, luten të gjithë studentët në rast se ju duhen shërbime administrative (vërtetime që janë studentë dhe certifikata të notave) t’i drejtohen administratës deri më 31 korrik 2017.”