Njoftim për paraqitjen e provimeve për afatin e prillit

Njoftohen studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave se paraqitja e provimeve (dy provime) për afatin e Prillit do të jetë nga data 07.04.2017 deri 18.04.2017. Provimet do të mbahen më 22.04.2017 dhe 29.04.2017, duke filluar në ora 11:00.