Njoftim për pritjen e studentëve të rinjë më 1 tetor 2018

Lajmërohen studentët e pranuar në Fakultetin e Gjeoshkencave (Departamenti Gjeologjisë, Xehetarisë dhe Materiale me Metalurgji) se viti i ri akademik 2018/2019 fillon me 01.10.2018 (e hënë) në ora 11 00 në Amfiteatrin A1.