Njoftim për provimet “Psikologjia e lojës” dhe “Psikologjia e edukimit”

Provimet në lëndët: “Psikologjia e lojës” dhe “Psikologjia e edukimit”, mbahen të hënën (2 tetor 2017), prej orës 11:00.