Njoftim për shtyerje të provimeve “Mekanika e shkëmbinjëve” dhe “Bazat e teknikës minerare”

Njoftohen studentët e vitit të tretë në Fakultetin e Gjeoshkencave se provimet “Mekanika e shkëmbinjve” dhe “Bazat e teknikës minerare”, të caktuara për 27 shtator 2018 shtyhen për të premten (12 tetor 2018), prej orës 11:00 në sallat e Fakultetit Ekonomik.