Njoftim – prezantim i MPMS për mundësi punësimi…

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale së bashku me DIMAK/GIZ, do të mbajnë nga një prezantim lidhur me mundësitë për punësim, aftësim profesional, zhvillim dhe orientim në karrierë, migrim legal etj.

Këto prezantime do të mbahen më datë; 19.11.2015, (enjte), duke filluar në ora 11.00, në Qendrën e Aftësimit Profesional në Mitrovicë, (afër shkollës së Mesme të Mjeksisë)!