NJOFTIM Shtyrja e afatit për regjistrimin e Semestrit Dimëror në UP

Njoftohen studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave, të cilët janë me Universitet të Prishtinës dhe kanë vetëm për të paraqitur temën e diplomës, kanë mundësin që këtë ta bëjnë deri më 06.12.2016.