Orari i provimeve në nivelin bachelor – Materiale dhe Metalurgji – 2015/16

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve në nivelin bachelor – Materiale dhe Metalurgji, për vitin akademik 2015/16.

Kliko këtu: MM_Bachelor_2016 (1)