DSC 0058

Orari i provimit pranues (emrat e kandidatëve, ora dhe sallat)

Këtu mund ta gjeni orarin e provimit pranues në fakultetet e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, që mbahet më 20 korrrik 2016.  Në njoftim janë emrat e kandidatëve, ora dhe sallat ku do t’i nënshtrohen provimit.

Kliko këtu: Fakulteti Juridik

Kliko këtu: Fakulteti Ekonomik

Kliko këtu:  Fakulteti i Edukimit