Orari i provimeve në Departamentin e Gjeologjisë për vitin akademik 2015/16

Këtu mund të gjeni orarin e provimeve për nivelin bachelor dhe master në Departamentin e Gjeologjisë për vitin akademik 2015/16.

Kliko këtu: Gjeologji_Bachelor_2016 (2)

Kliko këtu: Gjeologji_Master_2016