ORARI I PROVIMEVE PËR AFATIN E QERSHORIT DHE SHTATORIT 2016

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e qershorit dhe shtatorit 2016, për të dy nivelet e studimit.

Kliko këtu për nivelin Bachelor:  Orari i provimeve për nivelin e studimeve BACHELOR

Kliko këtu për nivelin Master:    Orari i provimeve për nivelin e studimeve MASTER