Orari i ligjëratave 2016/17 (semestri dimëror)

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave për vitin akademik 2016/17 (semestri dimëror) për vitin e I, II dhe III.

Kliko këtu: orari-i-ligjeratave-f-j