Orari i ligjëratave dhe ushtrimeve për semestrin veror 2017/18

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave dhe ushtrimeve për semestrin veror 2017/18.

Kliko këtu: Orari UMIB 2018(semestri veror) EKONOMIK (1)