Orari i ligjëratave në Informatikë Inxhinierike (bachelor dhe master)

Këtu  mund ta gjeni orarin e ligjëratave për vitin akademik 2016/17 për programin Informatikë Inxhinerike (bachelor dhe master).

Kliko këtu (bachelor): ORARI I PROVIMEVE_INFOMATIKA_INXHINIERIKE_Bsc_2017

Kliko këtu (master): ORARI-I-MËSIMIT-INF-MSc-2016-2017_