Orari i ligjëratave në MK, IE (bachelor) dhe MK (master)

Këtu  mund ta gjeni orarin e ligjëratave për vitin akademik 2016/17 për programet Makineri Prodhuese, Inxhinieri Ekonomike (bachelor) dhe Makineri Prodhuese (master).

Kliko këtu: ORARI I MËSIMIT 2-4-6 Mp+IE+MA