Orari i mësimit për semestrin dimëror 2015/16, Informatikë Inxhinierike

Orari i mësimit për semestrin dimëror 2015/16, Informatikë Inxhinierike në nivelin Bachelor dhe Master

Informatikë Inxhinierike niveli Bachelor, kliko këtu

Informatikë Inxhinierike niveli Master, kliko këtu