Orari i provimeve 2016/17 (bachelor dhe master)

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për vitin akademik 2016/17 (bachelor dhe master) në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike.

Kliko këtu: ORARI-I-PROVIMEVE-FIMK-2016-17