Orari i provimeve në afatin e qershorit dhe atë të shtatorit

Këtu mund ta gjeni njoftimin për orarin e provimeve në afatin e qershorit dhe atë të shtatorit në Fakultetin Juridik.

Kliko këtu: Orari i provimeve – AFATI I QERSHORIT

Kliko këtu:  Orari-i-provimeve-Afati-i-Shtatorit – 2018 –