Orari i provimeve në afatin e shtatorit 2017

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e shtatorit 2017 në nivelin bachelor dhe master.

Kliko këtu: ORARI I PROVIMEVE PER SHTATOR 2017 BACHELOR

Kliko këtu: ORARI I PROVIMEVE PER SHTATOR 2017 MASTER