Orari i provimeve në afatin e shtatorit

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e shtatorit në nivelin bachelor dhe master.

Kliko këtu: ORARI-I-PROVIMEVE-FTU-2017-18, Afati Shtator 2018, Niveli Bachelor

Kliko këtu:  ORARI-I-PROVIMEVE-FTU-2017-18, Afati Shtator 2018, Niveli Master