Orari i provimeve në Fakultetin e Edukimit

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve në Fakultetin e Edukimit në programin fillor dhe parashkollor.

Kliko këtu: Prill-JANAR 2018-FILLOR

Kliko këtu: Prill- 2018-PARASHKOLLOR (1)